Szórakozás

A Szomszédok Etusa fájdalmával küzd

A legendás magyar sorozat egykori szereplője, Csűrös Karola balesetet szenvedett. A színésznő bokaszalag szakadása miatt kényszerpihenőn van, így közelgő előadásában, a Ne most, drágám!-ban is helyettesíteni fogják. Erről a Madách Színház értesítette a rajongókat a Facebookon.

A 79 éves színésznő jelenleg még nagy fájdalmakkal küzd, így kénytelen betartani orvosa utasítsát annak ellenére, hogy nehezére esik a tétlenség. Férje ápolja, azt azonban maga sem tudja, hogy hogyan szerezte a sérülést.

“Fogalmam sincs! Egyszer csak elkezdett borzasztóan fájni a bal lábam, a bokám. Aztán még jobban és még jobban, úgyhogy végül el kellett mennem orvoshoz. Megvizsgáltak, megröntgenezték, még ultrahangon is voltam, és megállapították, hogy valószínűleg kifordult a bokám, csak nem vettem észre. Kaptam egy úgynevezett bandázst, ami olyan, mint egy magas szárú cipő. Hat hétig éjjel-nappal viselnem kell! Ez annyival jobb, mint a gipsz, hogy le lehet venni. Olyankor tudom jegelni, krémmel kenegetni a bokámat. Nem nagyon sikerül járni, rettenetesen fáj! Fel tudok állni, de nem jó, ha jövök-megyek, mert akkor rémesen fáj. Még hat hét…” – türelmetlenkedett a Borsban a színésznő.

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik