Szórakozás

Czeizel Endre testvére: “El lenne keseredve a bátyám, ha ezt látná”

Czeizel Endre (Array)
Czeizel Endre (Array)

Csodálkozva figyeli az elhunyt bátyja körül kialakult botrányt Czeizel Tamás – derül ki a Story legfrissebb számából. A neves genetikus testvére nem érti, mi folyik a család körül.

“Volt egy kölcsönös megállapodás a családban. Ebben arról volt szó, az a legfontosabb, hogy békesség legyen. Nagyon el lenne keseredve a bátyám, ha látná, mi folyik itt” – nyilatkozta a lapnak Czeizel Endre öccse, aki korábbi jó kapcsolatuk ellenére ma már nem beszél testvére szerelmével, sógornőjével azonban tartja a kapcsolatot.

“Erzsivel beszélek, Dórival nem. Pedig a temetésen még mellettem állt. Mostanra azonban már teljesen megszakítottam vele a kapcsolatot. Dórának több olyan megnyilvánulása is volt, ami nem tetszett. Eléggé megharagudtam rá, mert már a bátyám betegsége idején sem volt nyugalom. A halála után pedig bekeményített. Nem akarok belemenni mélyebben a dolgokba, mert ez senkire nem tartozik, de nagyon bánt, amit most csinál. Nem értem miért viselkedik így, mert senki nem bántotta. Én is befogadtam annak idején, hét évig lakott nálam ingyen.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik