Szórakozás

Százmillióra tart igényt Czeizel Endre szerelme

Czeizel-Endre(650x433).jpg (Array)
Czeizel-Endre(650x433).jpg (Array)

Ahogy erről korábban már mi is beszámoltunk, Czeizel Endrének feleségével közös, három felnőtt gyermeke után mesterséges úton született még két gyermeke fiatal szerelmétől. A család egy része most azt állítja, a genetikus professzor spermáját jogtalanul használták fel a kisebb gyerek fogantatásakor; emiatt pedig komoly harcok dúlnak Czeizel hagyatéka körül. A család közokirat-hamisításért tett feljelentést, a rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

A Blikk úgy tudja, a fiatal nő 100 millió forintot követel Czeizel Endre hagyatékából, ami végképp felkorbácsolta az indulatokat.

“Felháborító, amit ez a nő művel. Endre már életében jócskán támogatta. Sajnos sok mindenkinek okozott fájdalmat azzal, hogy bevallotta az évek óta tartó kapcsolatát” – mondta el a lapnak a család egyik – nevét nem vállaló – ismerőse. A genetikus rokonai állítólag kijelentették, nem fogják hagyni, hogy kisemmizzék őket, és minden törvényes eszközzel fel fognak lépni ez ellen.

“Álláspontunk szerint ügyfelem nem követett el semmilyen bűncselekményt. Ha a hatóság gyanúsítottként hallgatná ki a hölgyet, úgy ott a jegyzőkönyvben feltárjuk az ügyben az álláspontunkat” – nyilatkozta dr. Lichy József, a fiatal nő ügyvédje.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik