Szórakozás

Fenyő Iván szerint kurvoidként viselkedik minden nő

Fenyő Iván (fenyő iván, )
Fenyő Iván (fenyő iván, )

A színész szerint manapság ellepik a közösségi oldalakat az egyen lányok, akik a csordaszellemet követve ugyanúgy néznek ki, aztán sokan mégis megsértődnek, amikor eszközként kezelik őket a férfiak. Ahogy Fenyő Iván fogalmaz, kurvoidként viselkednek, de a belső mást takar.

“Egyen lányok. Ugyanolyan ruhában, ugyanolyan fejjel, ugyanolyan arckifejezéssel. Csábítanak, ha kell, ha nem. Ha épp valóban ‘kurvoid’ a lány, vad, érzéki, tüzelő, tüzes, akkor még érthető is lenne, mert ilyen belül, de olyan is van, aki full nem az, és mégis csinálja, mert az a módi, ez a divat, így érvényesülhet csak – gondolja. Aztán, ha meg tapasztalja, hogy csak ezt veszik rajta észre és csak ezért közelednek felé, azaz erre akarják használni, amit épp mutat, vagy amivel felhívja magára a figyelmet, akkor meg nyafog, sértődik, sérül, bezár, kikéri magának és valóban nem is érti’ – írta a Facebookon a színész, aki szerint a férfiak sem különbek.

“Nézzenek végig a Facebookon vagy az Instagramon. Egyforma ruhában, ugyanolyan kihívó módon pózolnak. Félreértés ne essék: a férfiak szintúgy. Senkit semmi más nem érdekel, csak, hogy megkapják egymást egyetlen éjszakára. A szex ma már sok helyütt és sokszor diszfunkcionális, állatias, elcsúszott, manipulatív, vak, stresszlevezető, lélektelen, beteg, pusztán kielégülést hajhászó, szív és tisztelet nélküli hozzáállásról szól. Ez persze az, amit én is képviseltem, tehát tudom, miről beszélek” – vallott már a Borsnak Fenyő, akinek szemét a jógamestere nyitotta fel. Azóta állítólag nem is alacsonyodik le odáig, hogy minden nőt magáévá tegyen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik