Light

Fenyő Iván: Már nem érdekel mások véleménye

A színész hamarosan visszatér Brazíliába, hogy találkozzon spirituális vezetőjével, hiszen az egyetlen dolog, amire vágyik, az az, hogy szabad legyen.

Fenyő Ivánnal nagyot fordult a világ 2007-es autóbalesete óta. A színész azóta is keresi a helyét és önmagát, amiről már könyvet is írt. Azt is megkérdőjelezte, hogy valóban a színpadon akar-e állni, ezért úgy döntött a kamera mögött is kipróbálja magát. Eleinte negatívan álltak törekvéseihez a körülötte állók, de rájött, hogy ezekkel a véleményekkel nem szabad foglalkoznia.

“Már nem érdekel, hogy mit mond a többi ember, nem akarok megfelelni, hogy bárkinek is tessek. Nem akarok azon gondolkodni, hogy, amit mondok, az most szimpatikus vagy sem. Egyszerűen csak élni akarok és boldog lenni, természetesen úgy, hogy másoknak ezzel ne ártsak, és ne tapossak át rajtuk” – mesélte Iván az Aktívban.

A színész korábban mindent felégetett maga körül. Eladta lakását, szakított barátnőjével és azt tervezi, hogy megvalósítja önmagát Amerikában, de előtte még újra ellátogat Brazíliába, hogy feltöltődjön lelkileg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik