Szórakozás

Fenyő Iván: Mértéktelenül csajoztam

Fenyő Iván bevallotta, hogy megvan benne a függőségre való hajlam és korábban csak az volt a célja, hogy minél több nőt lefektessen.

“Régen sok alkoholt ittam, nem az volt a lényeg, hogy minél hamarabb kiüssem magam, fontosabb volt, hogy minőségi italokat igyak, és jól érezzem magam” – mondta a BEST magazin interjújában Fenyő Iván.

Fotó: TV2

“Aztán ráébredtem, milyen sokat ártottam a családomnak, a barátaimnak, magamnak, hogy nem jó úton járok, és rádöbbentem, ha ezt így folytatom, akár meg is halhatok. Megvan bennem is a függőségre való hajlam, korábban például mértéktelenül csajoztam. A húszas éveimben egy cél lebegett a szemem előtt, minél több nőt megszerezni, lefektetni. Ezzel növeltem az önbizalmamat, az egómat. Nem vagyok rá büszke, de nem is szégyellem. Ez egy fejlődési szakasz volt az életemben” – tette hozzá és azt is elárulta, hogy másfél éve szakított kedvesével.

“Szabad, független férfi vagyok, csajozhattam volna, de nem akartam. Egyedül vagyok , már nem tudok akárkivel elmenni, akárkivel lefeküdni”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik