Szórakozás

Prostikat futtatott az Éden Bencét megverő férfi

Éden Bence (éden hotel, éden bence, )
Éden Bence (éden hotel, éden bence, )

Mint megírtuk, vasárnap este agyba-főbe verték az Éden Hotelben megismert Vági Bencét, miután igyekezett kiállni szóváltásba keveredett barátnője mellett egy szórakozóhelyen.

A Blikk információi szerint kivétel nélkül azonosították és az őrszobán kihallgatták azt a hat férfit, akik a gyanú szerint brutálisan bántalmazták Bencét. A hangadó férfi nem ismeretlen a zsaruk előtt, hiszen büntetett előéletű: azért folyik ellene egy másik eljárás, mert Budapest harmadik kerületében egy forgalmas út mellett prostituáltakat futtatott.

A lap megtalálta a szórakozóhely egyik alkalmazottját is, aki névtelenséget kérve elárulta, hogy ők is tartanak Éden Bence támadójától. A férfi állítólag “királynak gondolja magát”, provokálja a vendégeket és megalázó módon beszél a személyzettel, mégsem dobhatják ki, mert tartanak tőle.

A társaság tagjai a rendőrségi tanúvallomások alapján a már földön fekvő, fejét karjával védő Bencét hosszú percekig rugdosták. Sajnos az esetet szemlélők között, akik egyébként szép számban voltak, senki sem sietett a valóságshow-hős segítségére, de még a rendőrséget sem értesítették. A valóságshow-szereplő nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a brutális veréstől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik