Szórakozás

Friderikusz Sándor becsapta a szegény családot?

24.hu
24.hu

2016. 01. 02. 09:16

Friderikusz Sándor Az Ének Iskolája forgatásai alatt ismerkedett meg az egyik versenyző, Mata Ricsi családjával. A műsorvezető állítólag támogatást ígért nekik, azonban a kisfiú édesapja, Ernő szerint becsapta őket.

A családfő a Borsnak elmondta: Friderikusz eleinte pénzzel segített a kilátástalan helyzetben lévő, havi 104 ezer forintból élő hattagú családon.

Image: 73601438, 2. évfolyam - Az ének iskolája énekes-tehetséggondozó mûsor 8. adása. Adás idõpontja: 2014.05.30. Fotokredit: TV2, Place: Budapest, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com
Fotó: TV2

“Amikor nálam volt Sándor, kérdezgetett mindenféle anyagi dolgokról, hogy mennyi a családom tartozása.

Mondta, szedjek össze minden csekket. Kiszámolta fejben az összes tartozást, ami olyan 1,6 millió forint lett. Azt mondta, szívesen kifizeti, mivel nehéz anyagi helyzetben vagyunk. El is vitte a papírokat, de két hét múlva visszapostázta. Hónapokig hívogattam, hogy hogyan áll a tartozásom, mindig kitérő választ adott, majd egyszer csak közölte, hogy neki sem ideje, sem lehetősége nincs kifizetni.

(…) Hangfalakat építek és eladok. Azt mondta Friderikusz, két évig támogatna anyagilag, hogy a vállalkozásom beinduljon. A kettőnk közötti megállapodásról szerződés is készült. Első körben kaptam százezer forintot, és kijelölt egy férfit, hogy a munkámat és a ki­adásaimat felügyelje. A szerződés szerint havonta hó végén számlát kellett küldenem a kiadásokról és a bevételekről. A felügyelőm azt mondta a második százezer forint után, hogy elég az is, ha tételesen leírom, mit mire költöttem. Kaptam egy értesítést ezután, hogy a Friderikusz Alapítvány megszünteti a támogatást, mert szerződést szegtem. Pedig csak azt csináltam, amit a férfi mondott” – mondta a lapnak Mata Ernő.

Friderikusz Sándort nem sikerült a témában szóra bírni.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

LONDON, ENGLAND - MARCH 22:  A member of the public is treated by emergency services near Westminster Bridge and the Houses of Parliament on March 22, 2017 in London, England. A police officer has been stabbed near to the British Parliament and the alleged assailant shot by armed police. Scotland Yard report they have been called to an incident on Westminster Bridge where several people have been injured by a car.  (Photo by Carl Court/Getty Images)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.