Szórakozás

1,5 milliárdot bukhatott a Beyoncét perlő magyar énekesnő

beyonce törpe (beyonce, törpenövés,)
beyonce törpe (beyonce, törpenövés,)

Juhász Miczura Mónika, művésznevén Mitsou magyar énekesnő 2014-ben polgári pert indított Beyoncé ellen, mert állítása szerint az amerikai sztár az engedélye nélkül használta fel a hangját a Drunk in Love című slágerében. Mónika keresetét néhány napja elutasította a New York-i legfelsőbb bíróság, pedig egy ügyvéd szerint rengeteg pénzt nyerhetett volna.

“Korábban beszéltem az énekesnővel én azt ajánlottam neki, hogy intenzív médiakampányt folytassunk az ügyben. Nem ezt az utat választotta, el is vesztette a pert. Itt az USA-ban ugyanis nagyon fontos a közvélemény és a média megítélése egy-egy ügyben. Beyoncé akármekkora világsztár, nehéz helyzetbe került volna, ha a nyilvánosság előtt kellett volna megmagyaráznia miért is semmiz ki egy szegényebb kollégát, hiszen neki semmibe sem telt volna fizetnie, hiszen a világ egyik legjobban kereső szupersztárja”

– mondta a Borsnak Rónai Péter amerikai-magyar sztárügyvéd, aki szerint megfelelő stratégiával és médiahátszéllel peren kívül akár 5 millió dollárt, vagyis közel 1,5 milliárd forintot is ki lehetett volna harcolni Beyoncéval szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik