Szórakozás

Győzike üzent azoknak, akiknek nem tetszik Evelin autója

24.hu
24.hu

2015. 12. 19. 11:21

Mint megírtuk, Gáspár Evelin luxusautót kapott karácsonyra a szüleitől. A kék masnival átkötött, nullkilométeres, hófehér Mercedes kupéval azonnal elbüszkélkedett, ami sokaknak csípi a szemét.

“Evelin két éve Luxemburgban tanul, diplomácia és konzul szakon. Büszke vagyok a kitűnő tanulmányi eredményeire, ezért kapta meg egyéves használatra a Mercedes Benz C Coupé 2016-os modelljét. Cigány származású létére etalon, tanult lány. Nem escortozik, mint a többi magyar celeb. Nem azzal lett híres, hogy mil­liárdos emberek tartják el, nem azzal lett híres, hogy különböző műsorokban nyafog, hanem a tanulmányi eredményei által és azzal, hogy az apja támogatásával sikereket ért el. Annak a bohócnak a lányáról beszélünk, akit bolondnak néz egész Ma­gyarország. Közben meg a leg­okosabb vagyok”

– mondta a Borsnak Győzike.

A showman hozzátette: Evelinnek semmi más dolga nincs, csak élvezni a luxust. Ha pedig megtetszik neki a modell, akkor az egyéves reklámszerződés lejárta után megveszi neki a nagypapája.

Végezetül Győzi azoknak is üzent, akiknek kinyílik majd a bicska a zsebében, ha meglátják nagyobbik lányát a hófehér Mercivel száguldani: akinek nem tetszik, az fusson a kocsi után, hátha Evelin megáll és felveszi!

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.