Szórakozás

Tóth Gabiék óriási árat fizettek a hírnévért

Tóth Gabi és Tóth Vera szülei egész életüket feladták a lányaikért. A Tóth lányok édesanyja, Erika a mai napig mindenben gyermekei mellett áll.

“Amikor a lányainknak elindult a karrierje, még mi sem tudtuk, mekkora fába vágjuk a fejszénket. Éreztem, hogy jönni kell velük, ezért Tapolcán hagytuk egész addigi életünket. Itt mindkét lányom többször is megjárta a poklot, olyankor én is mentem velük… Óriási árat fizettek a hírnévért, sokszor összetörték a lelküket. Bár én mindig figyelmeztetem őket: minél följebb emelnek valakit, annál magasabbról tud lezuhanni” – mondta a Story magazinnak a büszke édesanya, aki évek óta folyamatosan ügyeletben van.

“Ahogy a lányok élete megváltozott, nekünk is fel kellett adnunk átlagos életünket. Én évek óta huszonnégy órás telefonos ügyeletben vagyok, hogy ha a gyerekeknek valamire szüksége van, a rendelkezésükre állhassak. A minap például Gabi éjfélkor hívott egy koncertről hazafelé jövet, hogy a csapattal rettentően éhesek, és össze tudok-e dobni valami ennivalót. Így aztán az éjszaka kellős közepén nekiálltam főzni. Az ember mindent megtesz a gyerekéért, nem igaz?” – nyilatkozta a lapnak Erika.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik