Szórakozás

Tóth Gabi egy harcias liba Vera szerint

Toth-Gabi-es-Toth-Vera(650x433).jpg (tóth gabi, tóth vera, )
Toth-Gabi-es-Toth-Vera(650x433).jpg (tóth gabi, tóth vera, )

Tóth Vera és nála három évvel fiatalabb húga kapcsolata a nyilvánosság előtt zajlik, mióta 2005-ben a tehetségkutatónak köszönhetően Tóth Gabi is ismertté vált. A Tóth lányok támogató testvérként szurkoltak egymásnak, pedig gyerekkorukban ez nem teljesen volt így. Sőt azóta sem mindig felhőtlen a viszonyuk.

“Gabi néha úgy élte meg, hogy engem jobban szeretnek a szüleink, pedig ő sokkal több figyelmet kapott… Azt hiszem, belőle jobban kinézte a család, hogy egyszer előadóművész lesz. (…) Gabi harcias kis liba volt…harcolt a végletekig, amíg az övé nem lett az utolsó szó. Hiába voltam nagyobb, simán alulmaradtam vele szemben… olyan ereje volt, mint egy bivalynak. (…) A legjobb barátok lettünk… a húgom minden titkát, gyen­géjét, mondatát, reakcióját ismerem, érzem minden rezdülését. A tesónyelv különös nyelv, mely speciális, egyénre szabott. Annyi mindent megéltünk már együtt, hogy ha csak egymásra nézünk, kitör belőlünk a nevetés” – idéz a Bors Vera hamarosan megjelenő új könyvéből.

“Vera tökéletesen leírta azokat az érzéseket, amelyek a kapcsolatunkat jellemzik. Akinek van testvére, az magára talál ebben a fejezetben. Olyan nincs, hogy mindig jóban vagyunk, de az sem létezik, hogy folyton haragszunk egymásra. Ez a testvéri kötelék lényege, mindig képesek vagyunk egymásnak megbocsátani, hiszen különleges kapcsolat van köztünk” – tette hozzá Tóth Gabi, akiben nemrég óriásit csalódtak a nézők.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik