Szórakozás

Rámegy Király Viktor egészségére az izgalom

A világsztárság kapujában álló Király Viktort már csak egy hajszál választja el attól, hogy bekerüljön az amerikai The Voice tehetségkutató élő adásaiba. A Megasztár énekese lassan Amerika kedvence lesz, és mint mondja, nem kisebb célt tűzött ki maga elé, minthogy meg sem áll az első Grammy-díjig.

Speciális diétára van szüksége

“Nagyon jól vagyok, bár be kell vallanom, kicsit sok az izgalom mostanában, amiről nagyon le kellene szoknom, mert rámegy az egészségemre. Az izgalom kezd rámenni a hangomra, refluxom van, amely sajnos a stressz hatására erősebbé válik, de már teszek ellene. Elkezdtem egy speciális diétát és emellett jógázom és meditálok, hogy sokkal jobban kezeljem az ilyen helyzeteket” – mondta a Blikknek adott interjújában Király, aki határozottan válaszolt arra a kérdésre, hogy milyen cél lebeg a szeme előtt.

“Egy Grammy! Biztos, hogy egyszer az életemben lesz egy Grammy-díjam! Sokan azt gondolhatják, hogy ez nagyképűség, én azt mondom, az a cél, amit el akarok érni és amiért dolgozom évek óta és amiért hajlandó vagyok tovább dolgozni. Ha nem merünk nagyot álmodni, nem érünk el semmit” – nyilatkozta az énekes.

Testvére menedzseni

Király Viktor elárulta azt is, hogy jelenleg New Yorkban élő ikertestvérénél Bennél lakik egy pici lakásban, de nagyon jó helyen, a Park Avenue közelében.

“Ő lett az itteni menedzserem. Ben első munkahelye az EMI lemezkiadó volt, gyakornokként dolgozott, azóta érdekli a zeneipar, de aztán beszippantotta a divat világa. Nagyon belevetette magát abba, hogy itt, Amerikában is megalapozzuk a karrierem és már több bulit is leszervezett nekem. Nemrég felhívta Bent az egyik legnagyobb zenei klub, a Bitter End Club, amely a legrégibb zenei klub New Yorkban, hogy decemberre szeretnének lekötni engem. Először el sem hittem, Ben pedig csak mosolyogva annyit mondott: kezdődik” – újságolta Viktor.

Magyar idő szerint kedden hajnalban derül ki, hogy az élő show előtti utolsó párbajon Viktor vagy ellenfele jut tovább, a produkciókat már előadták.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik