Szórakozás

Király Viktor megálmodta a világsztárságot

Király Viktor (Array)
Király Viktor (Array)

A magyar Megasztár 4. szériájának győztese, Király Viktor néhány héttel ezelőtt négy igennel jutott tovább az amerikai The Voice tehetségkutatóban. Az énekes a zsűri véleménye alapján akár a végső győzelemre is esélyes lehet, tökéletes világsztár válhat belőle. Ő azonban még mindig nagyon szerényen nyilatkozik.

“Ezt nem lehet feldolgozni, nem is tudom, mióta álmodom arról, hogy ilyen emberekkel találkozzam, és megmutassam magam előttük, de én magam biztos nem jelentkeztem volna. Sőt mikor megtudtam, hogy Linda benevezett, nem voltam boldog, de aztán persze hálás voltam és nagyon készültem a versenyre. Féltem, hogy mi lesz, ha nem fordul meg egy szék, és mit szólnak majd itthon. (…) Nem tudom elképzelni magam világsztárként, de álmodtam róla párszor. Nem tudom, mivel járhat annak lenni, de nem is szeretnék belegondolni, milyen lehet nyolc testőrrel járni. Ha eljutnék a világsikerig, csak azt szeretném, hogy elismerjenek, mint zenészt, és ebből meg tudjak élni” – mondta a Borsnak Viktor.

Az énekes az utóbbi időben nagyon kevés magyar fellépést vállalt, ebben a hónapban csak egyszer énekelt hazai közönség előtt. A néhány nappal ezelőtti koncert teltházas volt, a közönség soraiban Andy Vajna és Vajna Timi is helyet foglaltak.

“Remélem, hogy sikerül neki, mert nagyon tehetséges. Kint sokkal nagyobb a verseny, több a tehetség, de Viktor tud színvonalat tartani velük, és ha kitűzte a célt, dolgozik érte, miért ne lehetne világsztár?” – nyilatkozta a lapnak Andy.

Timi pedig hozzátette: ha Viktor az elsők között végez, férjével kiutaznak Amerikába a fináléra, hogy a helyszínről szurkolhassanak neki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik