Klapka György (Array)
Szórakozás

Klapka György panasszal élt, miután elengedték ékszerüzlete betörőit

24.hu
24.hu

2015. 10. 21. 08:26

Korábban a témában:

Még tavaly januárban törtek be Klapka György Vámház körúti üzletébe. A pancser tolvajok betörték a kirakatot, és amit tudtak felmarkoltak. Menekülés közben ugyan elhagyták zsákmányuk felét, az üzletember kára mégy így is hárommillió forintra rúgott. A bűncselekménnyel gyanúsított három férfit végül a közterület-felügyelők buktatták le, másnap pedig el is fogták őket. Egyikük ellen már vádat is emeltek, de Klapka, akinek időközben a biztosítóval is meggyűlt a baja, panaszlevelet írt a Főügyészségnek.

“A szomszéd utcában, tilosban parkolt egy autó, amihez a három férfi odarohant, de a közterületes éppen ­büntetni akart. Felírta a nevüket, azután a csapat együtt hajtott el. Innen indult a nyomozás, aminek során azt vallották, hogy nem is ismerik egymást. Kettő csak arra járt véletlenül, és beült a harmadikhoz. A kocsi tulaja magára vállalta a balhét. Állította a nyomozóknak, hogy az utcán szokta hagyni a járgányát a kulccsal együtt. És mindezt elhitte a rendőrség, pedig gyerekmese! Panasszal éltem, és ­tiltakoztam az ügyészségen is” – árulta el a Blikknek az aranyember.

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.