Szórakozás

Németországban kapott munkát VV Edina

VV Edina (vv edina, )
VV Edina (vv edina, )

VV Lacinak szó szerint szakálla nő, mire visszakaphatja barátnőjét.

A Reflektor riportjából ugyanis az derült ki, hogy a Való Világ 7 szerelmespárja jelenleg igen távol él egymástól, mivel a korábban énekesnői karrierről álmodozó erdélyi lány jelenleg Münchenben pincérkedik. Itthon maradt párja a kamerák előtt vallott a távkapcsolat nehézségeiről.

“Két lehetőség van. Vagy az, hogy itt marad, és itt kezdünk el dolgozni, és akkor megyünk albérletet keresni; vagy pedig a B lehetőség, az, hogy mindketten kimegyünk, ha úgy lesz alkalom rá. Egyelőre ő most csak azért ment ki, hogy amíg vár a magyar személyijére, addig hasznosan töltse az időt, és legyen spórolt pénze.

Nagyon hiányzik az Edina, és nélküle nem vagyok összeszedett, ezt érzem magamon. Nem nagyon tudok odafigyelni a dolgaimra, kicsit szétszórtabb vagyok” – mesélte az egykori villalakó, aki egy különös fogadalmat lett távol lévő párjának.

“Mielőtt kiment, csupasz arccal mondtam neki, hogy amíg nem jön vissza, addig nem fogok borotválkozni; ez most már kezd látszani” – mondta el Laci, aki azért hamarosan meglátogatja majd szerelmét Németországban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik