Light

VV7: Laci repíti a csúcsra Edina zenei karrierjét

A Való Világ vasárnap véget ért szériája igen termékeny volt. Nem csak a szerelmespárokat ontotta, de újabb nevek kerülhetnek fel a magyar könnyűzene palettájára is… Legalábbis a játékosok ezt remélik.

Nem újdonság, hogy a valóságshow szereplők többsége a médiában képzeli el a jövőjét. Ki így, ki úgy, de mindannyian reflektorfényben szeretnének maradni, többen a zeneiparral kacérkodnak. Az egészségügyi állapota miatt a játék feladására kényszerült Maci például már el is készítette első videoklipjét, Edina pedig énekesnőként haknizik a Gáspár Laci által megírt villadallal.

Az erdélyi lány előtt fényes jövő áll, hiszen a MuzsikaTV-től is meghívást kapott már egy szereplésre, villaszerelme pedig a továbbiakról is gondoskodik. Laci elmondta, hogy most nagy hasznát veszi zenei múltjának, hiszen hamarosan Edinának is összedobnak egy klipet.

“A zenei karrierjében is nagyon sokat segítek neki. Azt a három évet, amit videoklip szakmában dolgoztam, azt most tudom kamatoztatni. Segítek neki elkészíteni az első videoklipjét, amit a jövő héten már szeretnénk is leforgatni” – árulta el a 8:08 Minden Reggel műsorában Laci, aki arról is mesélt, hogy szerelmével szeretnének minél hamarabb összeköltözni, hogy tovább turbékolhassanak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik