Szórakozás

Ördög Nóráék hiába próbálnának normális családnak látszani

Ordog-Nora(960x640).jpg (Array)
Ordog-Nora(960x640).jpg (Array)

Ezt maga a műsorvezető ismerte el Kisfelfedező című blogjában, ahol a mindennapok nehézségei – és persze cukiságai – közül ezúttal gyerekei kalandos étkezéseit emelte ki. Ördög Nóra bevallotta, nem büszke arra, hogy a kicsik gyakran az autóban kapnak reggelit, és mérhetetlenül bosszantja, hogy semmi rendszer nincs a közös étkezéseikben.

“…. abba már bele se kezdek, hogy miért van az, hogy nem vagyunk képesek otthon is rendes rendszert adni az étkezéseknek, mert higgyétek el, engem is mérhetetlenül bosszant. És tudom azt is, hogy ha mondjuk tűpontosan minden este 6-kor leülnénk testületileg vacsorázni, akkor nem kéne minden alkalommal azon alkudozni Micivel, hogy ne túró rudit akarjon már fogyasztani, hanem mondjuk virslit. (…) Hiába próbálunk meg úgy tenni, mintha egy rendes, normális család lennénk, nem fog menni. Ugyanis nem vagyunk az. Minden nap más forgatókönyv alapján zajlik, más és más időben érünk haza, és más időpontban indulunk el otthonról reggel. Csak hétvégén vannak nagy közös reggelizések, az is inkább ’brunch’ – jelleggel valahol 11 és 13 óra között” – írja a blogban a műsorvezető, aki azt is elárulta, kutyájuk komoly segítséget jelent neki a gyerekek körüli rend megtartásában.

Ördög Nóra (Ördög Nóra)
TV2

“Ha későn fekszenek, később is kelnek – bár sajnos ez az összefüggés nem mindig igaz –, ami kapkodós elindulást eredményez, azaz ugrott a normális reggeli otthon, biztosabb az a friss, langyos, vajas croissant, amit út közben beszerzünk a pékségben, és elmajszolunk a kocsiban. Nem vagyok rá büszke, de ez az igazság.(…)  És még egy megbotránkoztató részlet: a családi étkezéseinknek – akár asztal körül ülünk, akár csak úgy a játékhalom közepén a szőnyegen –, mindig aktív részese Pityu, a vizslánk, aki egyfajta bio-morzsaporszívó üzemmódba kapcsolva módszeresen feltakarít minden lehulló falatot a gyerekek után. Nem is hinnétek, mekkora segítség, azonnal meg is érzem, ha valamiért a kutya nincs itthon…” – írja a tévés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik