Szórakozás

Maradj talpon: Nem mehetett ki haldokló kedveséhez a néző

Maradj talpon! (maradj talpon!, gundel-takács gábor, )
Maradj talpon! (maradj talpon!, gundel-takács gábor, )

Két héttel ezelőtt egy fiatal nő életét vesztette az MTVA Maradj talpon! című vetélkedőjének felvételén. A 32 éves Kinga vendégként foglalt helyet a nézőtér soraiban, rosszul érezte magát a forgatáson, ezért a szünetben az ügyeletes orvos segítségét kérte. Kedvese, Boda Sándor is ott ült vele a nézőtéren, de nem kapott engedélyt arra, hogy a szünetet követően a barátnője mellett maradjon.

“Egyszerűen nem tudom felfogni, ami történt! Kinga 1-es típusú cukorbeteg volt, és a forgatás alatt kifogyott az inzulinadagolója. Kimentünk az orvoshoz, ahol megmérték a vérnyomását, nagyon alacsony volt, a cukra akkor már 20-ra kúszott fel. Mentőt hívtak, de én nem várhattam meg vele, ugyanis visszaültettek a közönség soraiba. Ez érthetetlen volt számomra. Aztán egyszer csak szóltak, hogy menjek ki, mert Kinga meghalt. Azt mondták, hívnak nekem egy taxit, és menjek haza. De se a táskáját, se a telefonját nem kaphattam meg, mert az állandó lakcíme szerint a szüleihez volt bejelentve, pedig évek óta nem tartotta velük a kapcsolatot” – mondta a Blikknek Sándor.

A férfi a stábtól nem kapott információt arról, hogy hova szállították a holttestet, de sikerült kinyomoznia, hogy az újpesti kórházba vitték. Ott sem kapott engedélyt arra, hogy elbúcsúzzon tőle, ugyanis hiába éltek együtt öt éven át, nem voltak házastársak.

Az MTVA sajtóosztálya még nem kommentálta a történteket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik