Szórakozás

Győzike: Nagy dolgokat tettem le az asztalra

A showman nem érzi, hogy lejárt volna az ideje. Büszke arra, hogy műfajt teremtett és annak is örül, ha az emberek csámcsognak rajta, hiszen addig is a címlapokon szerepel.

Visszatértél a képernyőre. Úgy érzed még mindig meghatározó alakja vagy a hazai celeb világnak?

Igen. Nincs igazuk azoknak, akik azt mondják, hogy már nem kellek a médiának. 18 évvel ezelőtt egy műfajt teremtettem, amikor behoztam Magyarországra a reality show-t. Akkor akadtak olyan zenészek, akik azt mondták, semmi pénzért nem kameráztatnák be az életüket, most mégis szerepeltek az Édes Életben vagy a Szelfiben. Ők álszentek, én viszont megmutattam magam minden helyzetben. Nem tartom magam sztárnak. Egy egyszerű ember vagyok, aki nagyot álmodott és nagy dolgokat tett le az asztalra. Egyet akartam, szórakoztatni és ez bejött. 2005-től 2011-ig 3 millió embert ültettem le a képernyők elé, most pedig nyolcadszorra ismétlik a Győzike show-t, ami még mindig magas nézettségi adatokkal fut.

Nemrégiben egy új dallal is megjelentél. Lesz folytatás?

Szeptemberben jön ki az új lemezem, amibe ezúttal sok beleszólásom volt. 11 dal van rajta, amik azt mutatják be, hogy tulajdonképpen ki is vagyok én. A műfaja dance house, roma elemekkel ötvözve és már január óta készül. Nem akartuk elsietni és gagyira venni. Ezúttal igenis énekelek.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

Emellett azért máshonnan is csordogál a pénz. Több ingatlanod is van, és elég gyakran pózolsz újabbnál újabb autók mellett…

Van több kiadó apartmanom országszerte, vannak bérautóim, de nem szeretem ezt az emberek orrára kötni. Az a baj a magyar emberekkel, hogy irigyek és mindig a másik pénztárcájában kutakodnak, pedig semmi közük hozzá. A NAV feketelistáján is fent vagyunk még, amit folyamatosan törlesztek és ez még így is lesz egy jó darabig.

Ez a nagy jómód bánthatja az emberek szemét…

Engem lehet szeretni, meg nem szeretni, de én egy túlélő vagyok. Mindent megszerzek magamnak, amit akarok. Az, hogy a luxusautók, amikkel éppen járok az enyémek-e vagy sem, az meg teljesen mindegy. Addig jó, amíg az ember tud mivel villogni és kiélvezi az életet. A temetőbe már úgyse viszek magammal semmit.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

Vannak még céljaid és álmaid, amiket mindenképpen el szeretnél érni?

Régi nagy vágyam, hogy egyszer elinduljak a Fitparádén és a verseny színpadán pózolhassak, habár most felszedtem 9 kilót. Ezen kívül túl nagy álmaim már nincsenek, hiszen azokat huszonévesen megvalósítottam. Már csak azt szeretném, hogy a gyerekeim élete rendben legyen, hogy tanuljanak, és hogy megérhessem a lagzijukat és az unokákat.

Ha jól tudom, jótékonykodsz is. Kiken segítesz most?

Nógrádmegyerben megalapítottam a Szingli mamák klubját, ahol idős egyedülálló asszonyoknak szervezünk programokat. Megtanulták például, hogy mire jó a vibrátor, de volt már zumba óra is, jövő héten pedig kirándulni viszem őket. Emellett tervezek egy másik jótékonysági akciót, ugyanis a faluban sok 13-14 éves cigánylány szült, őket akarjuk babaholmikkal támogatni.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

Úgy tűnik, most kézben tartod az életed és jól érzed magad a bőrödben. A pánikbetegséged nem szokott már előjönni?

Hét éve vagyok pánikbeteg, pszichológushoz is járok, aki azt tanácsolta, hogy ne beszéljek róla, mert bevonzom a bajt. Mikor elmegyek hozzá, utána egy hétig boldog vagyok. Most nincs semmi bajom, öngyilkos sem akarok lenni.

Mit üzensz azoknak, akik nem kedvelnek?

Igazából egy prostitúció, amit csinálok, hiszen áruba bocsájtom magamat, de szeretem ezt csinálni, szeretek szórakoztatni, szeretek Magyarországon élni, soha nem fogok elköltözni. Azt üzenem a magyar embereknek, hogy csinálják utánam, ha irigykednek. Eltökéltség, önbizalom és alázat kell ehhez a szakmához. Ez a titok.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik