Pénzügy

Győzike odaragadt a NAV-hoz

Gyozike-(210x140).jpg (Array)
Gyozike-(210x140).jpg (Array)

A tízmilliónál nagyobb adótartozással rendelkező személyeket felsoroló NAV-listán még fent van Gáspár Győző, de lekerült róla felesége, Gáspár Bea. A celeb nevén jelenleg nincs működő cég, de azok, amelyekben korábban megfordult, csődbe mentek.

Az adóhivatal legfrissebb, második negyedéves adóslistáján továbbra is szerepel az énekesként és tévéshow-szereplőként ismertté vált Gáspár Győző, viszont lekerült róla felesége, Gáspárné Balla Beáta – írta a napi.hu.

A magánszemélyeket összesítő szégyenlistára azok kerülnek fel, akiknek 180 napon keresztül fennálló, 10 millió forintnál nagyobb adótartozásuk van. (Az adóhivatallal korábban nemcsak a házaspárnak, hanem Gáspár Győző apjának és sógornőjének is meggyűlt már a baja.)

Az is kiderült, hogy csúfos vége lett azoknak a társaságoknak, amelyekben a celeb megfordult. Érdekesség, hogy a cégek számos bejegyzett tevékenysége között az előadó-művészet mellett ott van a gépjármű-kereskedelem is.

Mint ismert, a házaspár az RTL Klub Győzike show című műsorában szereplésért kapott kétévi gázsi után nem fizetett adót, 22,2 millió forintot mulasztottak el befizetni. A csatorna a Gáspár Győző által megjelölt, egy Bangó tulajdonában lévő céggel kötött szerződést, a házaspár e társaság közvetítésével vette fel a honoráriumot, de az nem szerepelt a vagyonbevallásukban.

Gáspárékat 2013-ban jogerősen egy év nyolc hónap, illetve egy év hat hónap, felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a balassagyarmati törvényszék adócsalás büntette miatt. Az adótartozás egy részét akkor már befizették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik