Szórakozás

Heidi Klum megtorolta Donald Trump beszólását

Heidi Klum (Array)
Heidi Klum (Array)

A szupermodell simán leiskolázza a megosztó politikust.

Mostanában egyre gyakrabban, és egyre több faragtalan megjegyzést tesz a nyilvánosság előtt a milliárdos Donald Trump. Legutóbb például a 42 éves topmodellnek, Heidi Klumnak szólt be a New York Times hasábjain keresztül, miszerint a szőke szépség az ő skáláján már nem üti meg a 10-es pontszámot.

Nos, a modellnek sem kellett több, és egy Facebookra feltöltött, nagyon vicces videóban vágott vissza a soviniszta politikusnak. A felvételen Heidi egy fehér pólóban pózol, amin a 10-es szám áll; majd egy Trump-maszkos férfi mögé lopózik, és letépi azt. De ő csak nevet az egészen, hiszen ruháján a 9,99-es felirat díszeleg.

#TrumpHasSpoken #sadly #9.99 #NoLongerA10 #IHadAGoodRun #donaldtrump #trumped #HeidiTrumpsTrump #BeautyIsI

Posted by Heidi Klum on 2015. augusztus 17.

A videó ugyan nagy sikert aratott, de a négygyermekes modell ennyivel nem elégedett meg. Az Acces Hollywoodnak később bővebben is kifejtette véleményét a “számozással” kapcsolatban.

“Nem igazán vicces, ha egy nő számot visel. (…) Mi nők bűvészkedünk sok mindennel, és úgy érzem, hogy éppen a nők azok, akik támogatják a családot, a gyermekeket, viszik őket mindenfelé, ebédet főznek, dolgoznak a munkahelyükön… mi olyan sok mindent csinálunk, hogy szerintem minden nő egy 10-es” – mondta el a híresség. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik