Szórakozás

Iszak Eszter faképnél hagyta Dobrády Ákost

A szerelmesek még a hétvégén vesztek össze és napokkal később is érezni lehetett köztük a feszültséget.

A TNT egy siófoki fesztiválon lépett fel a hétvégén, amin eleinte ott bulizott Iszak Eszti is. A szőke műsorvezető a koncert után szeretett volna bemenni a színfalak mögé, de párja, akivel nemrégiben időhiányra hivatkozva elhalasztották esküvőjüket, ellent mondott neki. Eszter ezen annyira megsértődött, hogy ott hagyta vőlegényét, Dobrády Ákost és meg sem állt egészen Budapestig.

“A Nagy Retrofesztiválon fellépett a TNT is szombaton, a Balatonon. Eszti természetesen Ákossal együtt ment le bulizni. De váratlanul és jóval korábban, egyedül érkezett vissza Pestre. Másnap már ő maga mesélte el, mi történt. Eszti egész egyszerűen nem volt jogosult arra, hogy a backstage-be, a színpad mögé is bemehessen, és természetesen a párját kérte meg, hogy vigye be. Ákos azonban közölte, nem viszi. Eszti ott hagyta faképnél” – mesélte a Borsnak a műsorvezető egyik ismerőse.

A pár azóta a Sziget Fesztiválon is együtt bulizott, de a napilap szerint végig kerülgették egymást és a legkevésbé sem tombolt köztük a szerelem. Ezzel ellentétben Ákos azt mondta, minden rózsaszín köztük.

Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik