Szórakozás

Az oroszlángyilkos címét közzétevő Mia Farrow-t támadják

A színésznő Twitteren posztolta a fél világ által megkövezett fogorvos címét.

Walter J. Palmer amerikai fogorvost egy emberként utálja a világ, miután végzett Zimbabwe legismertebb oroszlánjával. Cecil a Hwange Nemzeti Park lakója volt, és három éve került a hírekbe, amikor száműzte őt a családja, de ezek után alapított egy újabb falkát, amelynek ő lett a vezére.

Az orvos lefizette a vadőröket, akik kicsalogatták Cecilt a nemzeti parkból (mert annak területén illegális a vadászat), ezek után Palmer nyíllal rálőtt az állatra, majd két napig követte, és fegyverrel végzett vele. Ezek után megnyúzták az oroszlánt, akinek levágott fejéből trófea lett.

A kegyetlen tett miatt a fél világ felháborodott, nemtetszésüket pedig a világsztárok is kifejezték. Mia Farrow például Palmer rendelőjének címét is kiposztolta Twitterén, ami miatt őt érte támadás. Többen azt gondolták, hogy a színésznő a doktor lakcímét osztotta meg a világhálón, ezt azonban már túlzásnak érezték a kommentelők, így a sztár később törölte a bejegyzést – írja a The Guardian.

A közösségi oldal szóvivője azonban elmondta, hogy Farrow ezzel nem sértette meg a szabályzatot, hiszen az adat korábban már megjelent máshol, így az állatvédő színésznő ellen nem élnek egyéb szankciókkal.

Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik