Szórakozás

Cserpes István: Nem szeretném, ha a lányom egy szánalmas paprikajancsiba lenne szerelmes

Cserpes Laura édesapja félti lányát, és szeretné, ha legközelebb az igazi várná az oltárnál.

Cserpes Laura fiatalkora ellenére már túl van egy váláson, és újdonsült választottja, Berki Krisztián sem tűnik első hallásra egy biztos befutónak. Nem véletlen, hogy édesapja aggódik érte, bár azt mondja, nem szól bele lánya életébe.

“Tudomásul kell venni, hogy önálló személyiség, akinek mindent meg kell tapasztalnia az életben. Pedig nagyon aggódó apa vagyok, féltem Laurát, de ha úgy látom, hogy a szakadék felé tart, akkor is hagynom kell. Néha a rossznak is meg kell történnie ahhoz, hogy bevonzzuk a jót” – kezdte az énekesnő apja a Bestnek.

Cserpes István csak azt szeretné, ha elsőszülött gyermeke végre boldog lenne a megfelelő férfi oldalán, akihez aztán nyugodt szívvel adhatná hozzá.

“Nem tudom, Laurának milyen férfi való, én csak azt szeretném látni, hogy csillog a szeme, boldog és elégedett. Nem szeretném, ha a lányom egy szánalmas, enervált paprikajancsiba lenne szerelmes. Örülnék, ha megtalálná az igazit, és újra az oltár elé kísérhetném őt” – mondta Laura papája.

Ma az llatkertben jrtunk desapmmal, rszben egy fotzs kedvrt. Persze nagyon lveztem minden perct. Ilyenkor gy rzem ismt gyerek lehetek pr rig.. Tartalmas htvgt kvnok Nektek! :-)

Posted by Cserpes Laura on 2015. május 8.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik