Szórakozás

Tovább csúszik Szinetár Dóra esküvője

Koczka Máté
Koczka Máté

UTAZÓ CELEBSZAKÉRTŐ. 2015. 05. 01. 07:42

Már keresi az esküvő időpontját Szinetár Dóra és Makranczi Zalán, de a sok munka miatt még elképzelésük sincs, hogy mikor mondhatják ki a boldogító igent.

Korábban a témában:

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán néhány hete már kitűztek egy esküvői időpontot, de a sok elfoglaltságuk miatt tovább csúszik a ceremónia. Egyelőre nem tudják, hogy mikor tudnak méltó módon összeházasodni, de már dolgoznak az ügyön.

“Szerencsére ő nemcsak a menyasszonyom, de a kollégám is, így pontosan tudja, hogy a szakmánk alkalmanként milyen lemondással jár. Idén a Hamlet volt az utolsó premierem, ezenkívül már csak a futó darabjaimban lépek fel, könnyebb lesz tehát az életünk. Több időnk jut egymásra és az esküvőnk megszervezésére is. Hogy összeházasodunk, az biztos! Egyelőre csak a megfelelő időpontot nem találjuk. Hiába próbálunk a legnagyobb gondossággal egyeztetni minden részletet, hol a családtagjainkkal, hol a munkával kapcsolatban derül ki valamilyen akadály. De türelmesek vagyunk, és nincs is miért kapkodni. Azt szeretnénk, ha mindkettőnknek életre szóló élmény lenne a ceremónia” – mondta Makranczi a Best magazinnak, ahol hosszabban mesél a Szinetár Dórával való kapcsolatáról.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán (Array)
Fotó: Besenyei Gergely

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.