Szórakozás

Bereczki nem szívesen állna színpadra exfeleségével

Bereczki Zoltán (Bereczki Zoltán)
Bereczki Zoltán (Bereczki Zoltán)

Legalábbis ezt állítják a jólinformáltak, akik szerint Szinetár Dóra miatt nem vállal szerepet a színész a Shrekben.

Ahogy már beszámoltunk róla, tegnap nyilvánosságra került a jövő év színházi szuperprodukciójának ígérkező Shrek musical szereplőinek névsora. A női főszereplő, Fiona bőrébe Szinetár Dóra bújik majd, de egy fontos mellékszereplő, Szamár szerepére még keresik a megfelelő színészt.

Ennek kapcsán pedig az a pletyka is szárnyra kapott, hogy Bereczki Zoltánt kérték fel, ő viszont volt párja miatt utasította vissza a karakter megformálását.

“Valóban tárgyaltunk, de közben kaptunk egy felkérést egy amerikai turnéra, így emiatt végül vissza kellett lépnünk” – írja a Blikk a hivatalos indoklást, ami Ferenczy Orsolya menedzsertől származik. Ellenben Bereczki környezetéből más információkat is hallott a bulvárlap munkatársa.

“Zoli a szétválásuk óta küzd azért, hogy a Szinetár–Bereczki páros ne csak a magánéletben, de a színpadon is valóban a múlté legyen. Tavaly óta nem vállalnak már közös fellépéseket, ráadásul emellett Zoli a musicalszínészi skatulyából is szeretne kilépni. Persze a Shrek egy olyan nagyszabású produkció, amelyben szívesen részt vett volna, de kizárólag Dóra nélkül. Abba semmiképpen nem akart belemenni, hogy a kétéves munkája fuccs­ba menjen azzal, hogy megint közösen emlegessék őket volt feleségével, ezért mondta vissza a szerepet” – mesélte a lapnak egy ismerős.

Fotó: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik