Szórakozás

Ezért csúszik Szinetár Dóra esküvője

A színésznő az utolsó nyári hónapig vár, hogy összekösse életét vőlegényével, Makranczi Zalánnal.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán már kitűzték az esküvőjük időpontját. A nyár végére tervezett ceremónia egy gyakorlatias döntés eredménye: korábban ugyanis elfoglaltságaik miatt nincs idejük arra, hogy méltó módon keljenek egybe.

“Most, hogy Dóra visszatért a Budapesti Operettszínházba, nagy erőkkel vetette bele magát a munkába. Épp túl van egy bemutatón, az Én és a kisöcsém című darabban, de ezzel nem áll le az élet. Nemsokára elkezdik próbálni a Tévedések vígjátékát, amely a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik nagyszabású produkciója lesz. Eközben a szerelme folyamatosan játszik a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, ahol még júniusban is lesznek előadások, így korábban nem jut idő arra, hogy rendesen megszervezzék a nagy eseményt” – mondta a Blikknek a pár egy közeli ismerőse.

Az augusztusra tervezett esküvő helyszíne még nincs meg. Zalán ugyanis kifejezetten ódzkodik attól, hogy nagy érdeklődés kísérje a magánéletüket, de Dóra is szeretné magának megtartani ezt a pillanatot. Éppen ezért fontos számukra egy olyan helyszín, ahol csak maguk lehetnek, a szűk családdal és pár baráttal. Dóra kétszer is volt már házas, így ez az esemény számukra már nem arról szól, hogy megmutassák a soha nem látott rokonoknak is, mekkora világraszóló lakodalmat képesek szervezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik