Szórakozás

Pultosként dolgozik Csordás Ákos

Az X-Faktor felfedezettjének nem ciki, hogy az éneklés mellett kiszolgálja a szomjas vendégeket.

Csordás Ákos, a 2013-as X-Faktor felfedezettje úgy döntött, hogy énekesi karrierje mellett a vendéglátásba is belekóstol. A Belgrád rakparton találhatóegyik kávézóban pultosként egészíti ki a zenéléssel keresett pénzt.

“A továbbiakban is az a célom, hogy egyre több saját dalom és klipem legyen, de itthon nem könnyű érvényesülni a számtalan tehetségkutató miatt. Hatalmas alázat és szorgalom kell ahhoz, hogy valaki feljebb jusson a ranglétrán. Bár nem adom fel az álmaim és mindig is énekelni szeretnék, emellett mással is foglalkozom. A WhyNotCafé-ba is az éneklés hozott, néhány kedves ismerősömmel mentünk karaokezniés megtetszett a hely. Megismerkedtem a tulajdonossal és az egyik pultos pont akkor mondott fel, én pedig bejöttem próba napra. A beosztásom, hála a főnökömnek nagyon rugalmas és ez segít, hogy ne kelljen hanyagolni az éneklést, mert nekem a zene az életem, semmiért nem hagynám abba” – mondta a régebben Tóth Gabival is összehozott Ákos, aki még mindig nem szokta meg az ismertséget.

“Az elmúlt időszakban készültek saját dalok, most is éppen a lemezemen dolgozom, valamint elkészült a videoklipem és néhány nappal ezelőtt fejeztük be egy új klip forgatását. Sokan megismernek az utcán, autogrammot kérnek, ami nagyon furcsa a mai napig nem szoktam hozzá teljesen. A mindennapi pörgésben kevés időm jut a magánéletre, de kárpótol, hogy azt csinálhatom, amit szeretek” – tette hozzá az x-faktoros.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik