Szórakozás

VV7: Megnyerheti Laci a harmadik párbaját?

VV-Laci(960x640).jpg (VV Laci)
VV-Laci(960x640).jpg (VV Laci)

Vélhetően izgalmas összecsapásnak lesznek ma szemtanúi a Való Világ nézői.

A tét már egyre nagyobb, a feszültség a villában egyre nő; a finálé-hétvége előtti utolsó párbaj eredménye alapjaiban rengetheti meg a villaviszonyokat. Fanni és Laci küzdelme már abszolút kihat a végeredményre is, ezért egy kis esélylatolgatásba fogtunk.

A kiválasztott Laci eddigi pályafutását elemeznénk előbb, hiszen a tetovált hősszerelmes már két győztes megmérettetésen van túl. A fiút először Zsu hívta ki párbajra, azonban a fiatal anyuka eltaktikázta magát, és – igaz szoros versenyben – de végül alulmaradt a kezdetben még facér fiúval szemben.

Laci második párbaja aztán egyenesen vv-történelmet írt. Először történt meg ugyanis, hogy egy szerelmespár kényszerült megküzdeni egymással, ráadásul kihívás nélkül, egy büntetés eredményeként. A különös, sírós-rívós kiszavazó-show után Laci napokig zokogott; siratta Edináját, akivel elmondása szerint kint is komoly kapcsolatot szeretne. A kezdetben egyoldalúnak tűnő, aztán viharossá, majd pedig egészen meglepően stabillá váló viszony erősítheti (hiszen szerelméért is küzd) ugyanakkor gyengítheti is (Edinát sokan kétszínűnek és áskálódónak tartják) a játékost.

A szerelmi szál azonban a mai másik párbajozónál sem hiányzik, ráadásul Fanni már a Kámaszútra nagy részét is bemutatta Dennisszel a tévénézőknek. A nagyhajú lánnyal kapcsolatban talán ez is volt a leggyakoribb hír; párbajozni ugyan eddig nem volt, de szexuális életéről, aranyköpéseiről, néha trágár kocsisra, néha pedig édibédi tündérfalvira emlékeztető stílusáról mindenki látott vagy hallott már valamit.

Fanni anyukája például éppen ezért gondolja úgy, hogy lánya az, aki odabent a show-t csinálja, és éppen ezért érdemelné ő a lehetőséget, hogy a hátralévő egy hetet is a villában tölthesse.

Abban, hogy a VV7 egyik – ha nem a leginkább – meghatározó karaktere Fanni, mindenképp egyet kell értenünk, erről már a reality első felében is cikkeztünk. Ugyanakkor a kevésbé harsány, taktikusabb játékosokat kedvelők valószínűleg Lacira szavaznak majd.

A párbaj mindenképp izgalmasnak ígérkezik, és a visszatérő játékos kiléte Dennis, vagy éppen Dóri, de még Robin további esélyeit is nagyban befolyásolhatja.

Önök hogy vélekednek? Szavazzanak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik