Szórakozás

VV Fanni anyukája: A lányom csinálja a show-t

VV Fanni (vv fanni, )
VV Fanni (vv fanni, )

A párbaj előestéjén a tündérfalvi lány édesanyja volt a BeleValó vendége, aki kortesbeszédet is mondott loboncos gyermeke mellett.

Egyéniség, aki önmagát adja; szerethető, ráadásul csinálja a show-t – véli Fanni édesanyja, Kati, aki tegnap a BeleValó vendége volt. Ő és a kiesett Reni minden erejükkel próbálták meggyőzni a nézőket, hogy a ma esti Fanni-Laci párbajban miért is kellene inkább a nagyszájú édibédit visszaszavazni a játékba.

Fanni anyukája egyébként a műsorban azt is elmondta, nem éppen egy Dennishez hasonló fiút képzelt el a lánya mellé, de kint mindenképp esélyt ad arra, hogy változtasson a véleményén. A komisz eltitkolt gyermeke szerinte egyáltalán nem jelent problémát, a nyilvános szex témája pedig fel sem merült az adásban. (pedig kíváncsiak lettünk volna a szülői véleményre…)

Az egyébként pedagógusként dolgozó anyuka arról mindenkit biztosított, hogy férjével együtt ott lesznek a párbajon, és drukkolnak a lányuknak, akire egyáltalán nem haragszanak, sőt maximálisan támogatják.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik