Light

5 ok, ami miatt Fanni a VV7 meghatározó arcává válhatott

Igazából mindennek a hátterében ugyanaz áll; összegyűjtöttük a legjellemzőbb "Fanniságokat".

Talán túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az idei Való Világ széria egyik legmeghatározóbb karaktere a 21 éves, nagyhajú hastáncos, Fanni, aki napi szinten lát el bennünket aranyköpéseivel és szürreális megnyilvánulásaival. No és ugye egyebeket nem is említünk. Viszont most összeszedtük, mi az az öt legnagyobb blődség, amit a nem éppen az eszével brillírozó lány elkövetett eddigi villaléte során.

1. Pár hét után kellett terhességtől tartania

Mert ugye annyira bonyolult lenne használni az óvszerautomatát. Mondjuk ha valamivel, hát egy villabébivel valóban beírhatná magát a VV-k történelmébe. Szerencséjére ezúttal a teszt negatív lett, de hogy ezután óvatosabbak lesznek-e…..

2. Majdnem felgyújtotta a villát – kétszer is

Rakta már be a vajat csomagolásával együtt a mikróba? Netán eszébe jutott, hogy a kenyérpirítót bevigye az ágyba, és a tetején (!) készítse el a reggelijét? Ha nem, akkor egyrészt ne tegye ezután sem, másrészt akkor még fejlődnie kell ahhoz, hogy Fanni gasztroforradalmának nyomába érjen.


3. Szűcpöcöknek indult, a legerkölcstelenebb lakó lett

Igazán viccesen hangzik ma már a Fanni adatlapján olvasható mondat, miszerint a szexen kívül bármit megtenne a nyereményért. Úgy áll a helyzet, hogy gyakorlatilag a szexen kívül semmi mást nem tesz a nyereményért… Ez nem igazán az, amit beköltözéskor ígért, hogy ragszkodni fog a szűzpöcök életmódjához. Fannika azóta is csak megy mindig a pöcke után, még a legerkölcstelenebb villalakó címet is kiérdemelte, aminek tulajdonképpen még örült is.

4. Mindent a saját külsejéhez viszonyít

Máris megmagyarázzuk. Azt már-már sikerült megemésztenünk – bár megértenünk nyilván nem – hogy Fanni szenvedélyének tartja a szoláriumot, de az alábbi mondatokat már nem tudjuk hová tenni.

  • “A szoli olyat ad nekem, amit egy pasi sem tud.”
  • “Dennis nélkül olyan érzés, mintha nem lenne rajtam műszempilla.”
  • “A szolárium öregít, már a nunim is ráncos.”

 

5. Mintha nem mindig tudná, hogy hol van, de legalábbis azt, hogy ezer kamera figyeli minden lépését

Gyakorlatilag rendszeres nemi életet él a kamerák előtt, amit ráadásul mindenkinek el is mesél; vidáman közli, hogy lecuppantotta Dennist, mindenkinek beszámol bizsergő pöckéről…. Ennek ellenére folyamatosan hangoztatja, hogy de hát ő csak ilyen, és bikiniben zuhanyzik, mert ő aztán nem fogja mutogatni magát.

De talán még ezzel sem tudjuk elég jól leírni a “Fanniság” mibenlétét, de meggyőződésünk, hogy a mindennapi megdöbbenés, amit a nézők általa átélhetnek, még dobogóra segítheti Aurelio női megfelelőjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik