Szórakozás

Világversenyre készül az x-faktoros Csordás Ákos

Az X-faktor felfedezettje a versenysportban is megméretteti magát, sok elfoglaltsága miatt azonban kapcsolata nehéz időket él meg.

Csordás Ákos több vasat tart a tűzben. Egykori mentorával, Tóth Gabival első önálló lemezén dolgoznak, most pedig gőzerővel készül egy világversenyre.

“Versenyszerűen ju jitsu-zom és most a márciusi világkupára edzek, amit idén előrébb hoztak, így már nem sok időm van rá felkészülni” – mesélte Ákos a Reflektorban.

Az énekes mindezek mellett pultosként dolgozik egy kávézóban, így párjára, Katára már nem sok ideje marad. A fiatalok egyébként közel öt éve járnak, de az X-faktor óta távkapcsolatban élnek, ami még inkább megnehezíti életüket.

“A barátnőmre sajnos most sincs több időm, mint a verseny alatt, mert egy évem van arra, hogy belevágjak egy olyan munkamenetbe és letegyek annyi mindent az asztalra, ami elindíthat a következő években. Ő abba élte bele magát meg kicsit én is, hogy ha vége lesz a versenynek, lesz majd időnk egymásra, de ez nem így lett. Ez a keserűség és csalódás az, ami miatt nehezebben viseli a helyzetet” – mondta az énekes, aki állítja, barátnője se Tóth Gabira, se a rajongókra nem féltékeny.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik