Szórakozás

Csordás: A párom nem féltékeny Tóth Gabira!

csordás ákos (csordás ákos, )
csordás ákos (csordás ákos, )

Csordás Ákos elárulta, hogy a hírekkel ellentétben a barátnője egyáltalán nem féltékeny Tóth Gabira, és erősebb a kapcsolatuk, mint valaha.

Az X-Faktor énekese Csordás Ákos úgy érzi, hogy sokat tanult abból, hogy legutóbb neki kellett párbajoznia a ByTheWay-el.

“Tudom, hogy a ByTheWay mennyit dolgozott minden dallal, rossz érzés, hogy velem szemben estek ki. Ők voltak a legjobb barátaim, bízom abban, hogy a párbajdalommal bebizonyítottam az embereknek, hogy az vagyok, akit a mentorok megszerettek a válogatáson” – magyarázta Ákos, aki nagyon jól megvan a barátnőjével, csak a távolság okoz némi gondot közöttük.

Fotó: RTL Klub

“A párom sem Gabira, sem a rajongókra nem féltékeny. Inkább az bántja, hogy nagyon keveset találkozunk. Csak telefonon tudunk beszélni, az élő showkon tudunk találkozni, akkor is csak arra van idő, hogy megöleljem” – mesélte Ákos, aki nagyon szeret mentorával, Tóth Gabival dolgozni.

Fotó: RTL Klub

“Gabi mindenben támogat és szeret minket, ezt azzal is kifejezi, hogy néha megölel. Úgy viszonyul hozzánk mintha a gyerekei lennénk. Nagyon erős kapcsolat van hármunk között, sokat tudunk már egymásról, és azt gondolom, hogy ez így is van jól” – tette hozzá Csordás, aki legutóbb párbajozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik