Szórakozás

A szexmániás úszónő Szegeden járt

Jójárt Dániel
Jójárt Dániel

2014. 01. 20. 16:34

Szepesi Nikolett, a 18-szoros bajnok és Európa-bajnoki bronzérmes úszó, ellátogatott kedvesével a szegedi teke világranglista-versenyre.

Szepesi Nikolett párjával, Budai Ádámmal – aki a Ferencváros játékosa – érkezett Szegedre a teke világranglista-versenyre.

Az egykori úszúnő könyve, az Én a szexmániás, nagyon megosztotta az embereket. Velős kötet, sok testnedvvel. Jobbára könnyel és… , inkább idézzük: „Vicces, de az olimpiai győzelemhez vezető út eldobott kotonokkal, ondóval teli zsebkendőkkel és rövid, tartalmatlan, érzelmektől mentes k.rásokkal van kikövezve.”

Azóta megjelent második könyve is, Orgazmuspontok címmel. Az úszónő állítása szerint, a könyve körüli zúglódások kezdenek elülni, ezért is nyilatkozik róla finoman, mert nem szeretne megint nagy port kavarni.

Az úszást már végleg abbahagyta, csak hobbi szinten csinálja. Egy kezén meg tudja számolni, hányszor járt Szegeden, most is szurkolni érkezett ide, a teke világranglista-versenyre. Bízott benne, hogy kedvese minél tovább jut, de végül a szegedi club versenyzői állhattak a dobogóra.

Szepesi Nikivel készített teljes interjút elolvashatják a délmagyar.hu-n.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.