Szórakozás

Janicsák Veca nagy dobásra készül

Janicsák Veca (Janicsák Veca)
Janicsák Veca (Janicsák Veca)

Az énekesnő egyik álma már valóra vált, most a legnagyobbat szeretné magvalósítani.

Janicsák Veca egyik legnagyobb álma az volt, hogy egyszer Ákossal állhasson egy színpadon – ezt már valóra is váltotta két évvel ezelőtt, amikor az Érintő c. dalt adták elő duettben. A legnagyobb álma azonban az, hogy az angol Muse együttessel állhasson színpadra a Wembley stadionban. Veca ugyanis hatalmas Muse-rajongó, sőt, az együttes által képviselt rock-kal vegyített szimfonikus stílust Magyarországon is szeretné széles körben elismertté tenni.

“Egész pici korom óra szeretem a klasszikus zenét, Beethoven és Chopin a kedvenceim. Nagy vágyam volt egy olyan koncertet szervezni, ahol a zenekaromat egy szimfonikus együttes kíséri” – mesélte a Hír24-nek Veca, akinek az álma a hétvégén valóra is válik: az új stílusban elkészült lemezét egy húszfős szimfonikus zenekarral közreműködve mutatja be.

Veca most úgy érzi, egyre jobb úton halad afelé, hogy közel kerüljön másik hatalmas álmához, hogy végre személyesen is találkozzon Matt Bellamy-val, sőt, ha a sok befektetett munka, a szerencse és az élet is úgy hozza, egy színpadon is fellépjenek. Addig pedig továbbra is gyűjti a Muse-ereklyéket, amiből már most egy egész kiállításnyit összegyűjtött.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik