Szórakozás

Janicsák Veca nem lesz az RTL tulajdona

Janicsak-Veca(650x433)(1).jpg (Janicsák Veca)
Janicsak-Veca(650x433)(1).jpg (Janicsák Veca)

Az X-Faktor felfedezettje a SuperTV2 Hal a tortánját tartotta vonzóbb ajánlatnak, ám egyéb „bűnei" is voltak.

A csatorna nemhogy a Hal a tortánt, de már azt sem tudta beemelni, hogy Veca lemondta az Egy este című koncertsorozatban a szereplést. Az énekesnő álltja, az RTL Klub az utolsó pillanatban tájékoztatta egy olyan részletről, amely korábban nem szerepelt az egyeztetéseken, ráadásul beteg is volt.

„Másfél hónapja készültünk a felvételre, amikor nem sokkal előtte kiderült: nekem is komoly összeget kellene fizetnem azért, hogy a koncert létrejöjjön. A menedzsmentemmel úgy döntöttünk, ezzel a feltétellel nem veszünk részt a műsorban, de nyitottak voltunk arra, hogy a még alá nem írt szerződést újratárgyaljuk. Közben lebetegedtem, amiről az orvosi igazolást elküldtem, és jeleztem azt is, hogy egy későbbi időpontban megcsinálhatjuk a felvételt, amennyiben megegyeznünk. Erre azonban már nem érkezett érdemi válasz, és egyszer csak azt vettem észre, hogy már nem hívnak az RTL Klub műsoraiba, vagy ha hívnak, az utolsó pillanatban lemondják” – mondta el a Blikknek Veca.

„Mivel akkor már nem volt a csatornával szerződésem, úgy gondoltam, a saját karrierem érdekében nem mondok nemet arra, ha adott esetben máshonnan is megkeresnek. A SuperTV2 Hal a tortán című műsorában már forgattam is, és meg kell mondjam, jó érzés volt végre úgy dolgozni, hogy nem tekint senki a tulajdonának. Sokat kaptam az RTL Klubtól, de vissza is adtam mindent a szereplésekkel, a jogdíjrészesedéssel, szóval nem gondolom, hogy hibás lennék, amiért így alakultak a dolgok” – tette hozzá.


Fotó: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik