Szórakozás

Bármennyi élmény belefér

A korlátlan telefonálást biztosító előfizetések a családi büdzsét is segítenek kordában tartani.

Annával ötéves korunk óta barátnők voltunk, és a középiskola udvarán arról álmodoztunk, hogy milyen jó lenne, ha esténként nem kellene számolnunk a mobilunkon még hátralévő perceket, hanem addig beszélhetnénk, amíg jólesik. Mindez nagyjából egy évtizeddel ezelőtt történt. Azóta messzire költöztünk egymástól, de a barátságunk ugyanolyan szoros maradt. A napokban nevetve felhívott, és azt mondta, többet senki nem hányhatja majd a szemünkre, mekkora telefonszámlát hoztunk össze az esti fecsegéseinkkel, mert előfizetett egy korlátlan csomagra – mesél Barbara arról, hogyan szerzett tudomást az immár korlátlan beszélgetéseket biztosító mobiltelefon-előfizetés lehetőségéről.

Egy álom vált valóra: vég nélküli beszélgetések, korlátok nélküli élménymegosztás, határtalan barátság! – teszi hozzá.

Mostantól bárki örülhet a korlátok lebontásának, aki december utolsó napjáig Next díjcsomagra köt előfizetői szerződést a Telekomnál. A szolgáltató ugyanis az ügyfelek igényeit szem előtt tartva bevezette új, belföldön, illetve hálózaton belül alapdíjas irányokban korlátlan telefonálást és SMS küldést biztosító lakossági díjcsomagjait, amit 4G-s mobilinternet elérés és pazar készülékkínálat egészít ki.

A korlátlan telefonálás és üzenetküldés lehetőségét az új díjcsomagoknak köszönhetően már tízezer forint körüli fix havi költségen biztosítják (készülék nélkül, hűségidővel), ami nagyban megkönnyíti a mindennapi kommunikációt. Ha pedig hálózaton belül szeretnénk korlátlanul telefonálni, mert legtöbb hozzátartozónk és barátunk szintén Telekom ügyfél, még ennél is alacsonyabb a havi díj. Mindez nem csupán azért fontos, mert közelebb hozza egymáshoz az embereket, hanem azért is, mert egyre több családnak kell ügyelnie a kiadások kordában tartására. Mindeközben viszont az olyan új kommunikációs csatornák használata, mint a közösségi oldalak vagy az e-mail, a korábbinál is fontosabb szerepet kapott például az álláskeresésben vagy éppen a gyerekek tanáraival való kapcsolattartásban.

A Next díjcsomagok révén Magyarországon sok millió ember érheti el egymást belföldön szinte bárhol, bármikor, fix havi díjért. A Telekom hálózatmodernizációjának köszönhetően ma már a lakosság közel 40 százaléka számára elérhető a 4G/LTE szolgáltatás (kültéren), a későbbiekben pedig a lakosság egyre nagyobb része élvezheti a szolgáltatás előnyeit.


A Telekom Next S díjcsomagja készülékvásárlás nélkül már 6490 Ft-ért elérhető, a Next M pedig 10 990 Ft-os havidíjért. Az előfizetések korlátlan hálózaton belüli, illetve belföldi alapdíjas beszélgetést és SMS-küldést tesznek lehetővé, valamint 500 MB-ig – 4G hálózaton is felhasználható – mobilinternet adatmennyiséget. A vezetékes előfizetéssel és arany vagy platina kedvezménnyel rendelkező ügyfelek Next Aranytárskártya előfizetéssel szintén igénybe vehetik a csomagokat, jelentősen kedvezőbb havi díjjal. A Next díjcsomagok mellé az előfizetők 6 gyártó több mint húszféle 4G-képes okostelefonja közül választhatnak.

Részletes tájékoztatás a www.telekom.hu weboldalon érhető el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik