Szórakozás

Szerelmi sokszögbe keveredett Patkó Csenge férje

Bár hivatalosan még nem vált el az Összesküvők álompárként számon tartott győztes szerelmespárja, máris forrnak az indulatok, sőt egy eltitkolt barátnő is jelentkezett.

Nemrégiben jelentette be Patkó Csenge és Baranyi Péter, hogy külön utakon folytatják tovább, a férj pedig máris bemutatta újdonsült szerelmét, aki nem más, mint Fogarasy Mariann playmate, aki korábban többek között David Beckhammel és Cristiano Ronaldóval pózolt. Peti a Borsnak úgy nyilatkozott, hogy szerelmük augusztus vége óta tart, ám ezzel van egy kis gond: a szintén az Összeesküvőkből megismert Dóri ugyanis azt állítja, még szeptember közepén is olyan üzeneteket kapott a fiútól, amiben azt kérte tőle, hogy mentsék meg a románcukat. Dóri és Peti ugyanis – a lány állítása szerint – szintén egy pár voltak egy ideig. Csakhogy Peti akkor arra kérte a lányt, tartsák titokban a kapcsolatukat, amíg a válás le nem zajlik. Csobán Dóra sokáig elfogadta kedvese kérését, ám a kapcsolatuk lassan ráment a titkolózásra. A lánynál aztán az verte ki végképp a biztosítékot, amikor – szintén a válás hivatalos kimondása előtt – Peti a nyilvánosság elé állt új szerelmével.

“Úgy gondolom, hogy ideje megszólalnom… Érdekes történet szereplője lettem ugyanis… 2013-ban a számomra a műsor óta abszolút eltűnt Petivel összetalálkoztunk egy Andrassy úti szórakozóhelyen. Beszélgettünk, és újra felvettük a kapcsolatot. Néhányatok előtt nem titok, hogy elkezdtünk találkozni, és szépen kialakult köztünk valami. A szűk baráti kör természetesen tudta, hogy mi a helyzet, de odáig már ‘nem merészkedtem’ , hogy mondjuk nevesítsem a kapcsolatom itt, vagy posztoljak egy közös képet, pedig szerettem volna… De le lettem tiltva róla! Mondván hogy amíg nincs kimondva a válás, ne bonyolítsuk senki életét… Benyeltem. Nem posztoltam. Aztán teltek múltak a hetek, és a folyamatos titkolózás, és stressz felemésztett bennem minden érzelmet Peti felé… Így jobbnak láttam, ha véget vetek a kapcsolatunknak. Nem bírtam tovább” – írta ki Facebook-oldalára Csobán Dóra.

Fotó: TV2

A lány ezután azt is kifejti, mi miatt telt be nála a pohár és miért épp most áll a nyilvánosság elé azzal, hogy egy pár voltak Petivel.

“A minap megjelent egy újságcikk, amiben kedves Péterünk nyíltan vállalta csodálatos új szerelmét, holott hivatalosan ugye még mindig nem vált el a fiatalember… Nekem ez az augusztus közepe kicsit csípte a szemem… Utána olvasgattam viber-üzeneteink között, hogy mi hányadán is álltunk augusztus közepén…ha netán emlékeim csalnának… Hát… Jócskán álldogált még a történetünk… Nem díszpompában, de állt! Szeptember 7-i, és 12-i félreérthetetlenül, nem haveri üzenetek jöttek tőle, hogy mentsük meg a románcunkat… Innentől nem is ecsetelném a dolgot, mindenki számoljon utána… Persze most felmerülhet a kérdés, hogy mégis minek írtam ezt le, és miért terhellek titeket ezzel…? Azért, mert elegem volt a titkolózásból, a hülyének nézésből, a hazudozásokból! Én sosem gondoltam volna, hogy a kis ártalmatlan fiúcskának megismert Petink ekkora pálfordulásra képes. Őszintén sajnálom Csengét, akit ezzel a kis húzásával, és szószegésével elég kellemetlen helyzetbe hozott, magamat pedig igenis megalázottnak érzem! Elhiszem, hogy irtó nagyfiús és menő hogy Playmate az új csajom, és sokkal menőbb felvállalni, mint egy mezei lányt… De kérdem én, milyen ember az olyan, aki a(z ex) feleségét, és az állítólag szeretett barátnőjét hozza ilyen helyzetbe, egy 3 hete elkezdődött ‘kapcsolatért’? … Kedves Péter, fogadd gratulációmat, és sok boldogságot….” – fakadt ki Csobán Dóra.

Patkó Csenge közben szintén megszólalt Facebook-oldalán az ügyben és azt is elárulta, tudott arról, hogy Petinek más kapcsolatai is voltak, miután megbeszélték, hogy külön utakon folytatják. Csenge azonban továbbra sem kíván nyilatkozni.

Természetesen megkerestük Baranyi Pétert is, hogy öntsön tiszta vizet a pohárba, aki először tagadta, hogy Dórival egy párt alkottak volna, később pedig közölte, hogy nem kíván nyilatkozni..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik