Szórakozás

Visszatértek az X-Faktorba, akik már egyszer kiestek

X-Faktor-logo(1)(1)(960x640).jpg (x-faktor, )
X-Faktor-logo(1)(1)(960x640).jpg (x-faktor, )

Idén Danics Dóra, Ekanem Bálint Emota, Ráduly Botond Manó, és a ByTheWay is újra próbálkozott.

Bár egyszer más kirostálták őket, számos korábbi tehetséges x-faktoros jelentkezett idén a tehetségkutatóba. Legtöbbjüknek jót tett az idő, Danics Dóra például kifejezetten az előnyére változott. A népszerű humorista, Bach Szilvia lánya a mentorok szerint most sokkal határozottabban állt színpadra, csengő-bongó hangja pedig csak még szebb lett. Pedig amikor kiesett, megfogadta, hogy soha többé nem próbálkozik újra az énekléssel.

Fotó: RTL Klub

Sokan emlékezhetnek még tavalyról Ekanem Bálint Emotára is, aki egészen a mentorházig masírozott, de aztán Geszti Péter úgy döntött, hogy nem viszi magával az élő show-ba. A fiatal fiú ezúttal zenekarával, a Speak up! nevű formációval állt színpadra. A mentorok tüzesnek és kirobbanónak nevezték a produkciót, amit végül négy igennel juttattak tovább.

A ByTheWay nevű formáció korábbi x-faktorosokból állt össze. Az igazán különleges elegyet alkotó Patocska Olivér, Szikszai Péter, Ya Ou Feng, és Vavra Bence elvarázsolta a mentorokat, így a külön-külön korábban kirostált előadók most ismét bekerültek a versenybe. Nem mintha a fiúk eddig tétlenkedtek volna, ugyanis az elmúlt időszakban több saját daluk, és egy klipjük is megjelent a Scream című számhoz.

A kakukktojás Ráduly Botond Manó, aki már a legjobb 12-be is bejutott, de nem a magyar, hanem a romániai X-Faktorban. A megnyerő Erdélyi srác ott a harmadik élő show-ig jutott el, és kinti sikerein felbuzdulva úgy döntött, hogy nálunk is megméretteti magát. A magyar mentorok szerint arany van a torkában és X-Faktor a lelkében, így egyértelmű volt, hogy négy igennel jut tovább. Majd meglátjuk, hogy ez a későbbiekben mire lesz elég.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik