Szórakozás

Bukta a 3 milliót Bálint Toncsi

Balint-Antonia(2)(960x640).jpg (Bálint Antónia)
Balint-Antonia(2)(960x640).jpg (Bálint Antónia)
Az egykori szépségkirálynőnek és párjának, Tereh Istvánnak úgy tűnik, sokat kell még dolgoznia a kapcsolatán. A Mr. és Mrs. show-ban ugyanis egyértelműen kiderült, hogy keveset tudnak egymásról. Dundika és Majka között azonban óriási az összhang, csak kár, hogy a rapper néha nőnek öltözik.

Tegnap este a Mr. és Mrs. show-ban Dundika és Majka jutott tovább maximális pontszámmal. A pár szinte kitalálta a másik gondolatát, és látszott, hogy a hétköznapokban is nagyon jól megértik egymást. A kapcsolatukat az sem tette próbára, hogy Majkát a műsorban hazugságvizsgáló gépre kötötték, így többek között az is kiderült, hogy bár nem féltékeny Dundikára, titokban már belepillantott a telefonjába. A legnagyobb megdöbbenést mégis az okozta, amikor kiderült, hogy Majka egy héten egyszer nőnek öltözik. A rapper vagy megtanulta átverni a gépet, vagy komolyan el kell beszélgetnie Dundikával a csütörtök estéiről, amikor is „titkos” szenvedélyének hódol.

Ha az egykori playmate és párja volt a műsor tökéletes párja, akkor az ellenpélda mindenképpen Bálint Antónia és Tereh István volt. A páros amúgy is egy viharos szakításon van túl, és csak pár hónapja találtak újra egymásra, de úgy tűnik: még bőven van mit tanulniuk a másikról. A legtöbb feladatban ugyanis ők teljesítettek a legrosszabbul és közöttük nem volt akkora a „szeretet”, mint Majka-Dundika illetve Győrfi Pál-Adrienn párosnál. Toncsi még meg is jegyezte, hogy egész adás alatt Tereh csupán egyszer ért hozzá, simogatta meg. Mindenesetre most Toncsi nem borult ki amiatt, mert nekik kellett először búcsúzniuk a műsortól, így esély sem maradt arra, hogy ők nyerjék meg a műsor fődíját: 3 millió forintot.

A jövő heti Mr. és Mrs.. is pikánsra sikeredett, ugyanis Liptai Claudia egykori „mostohafiát” Gesztesi Mátét faggatja majd szerelmi életéről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik