Szórakozás

Dér Heni nem haragból válik

Az énekesnő a saját lábára szeretne állni és nem akar beállni a sorba.

Dér Heni a saját álmait szeretné megvalósítani, ezért döntött úgy, hogy kiválik a Sugarloaf zenekarból. Bár döntése meglepte az együttest, nincs köztük harag. Az énekesnő azt mondja, boldogan próbál elválni, de azért ebben vannak sírások is.

“Úgy gondolom, hogyha valaki ésszerű érveket tud felhozni egy szakítás vagy egy válás során (egy kapcsolatban is), illetve nem személyes problémák szülik a szétválást, akkor azt meg lehet érteni. Úgy érzem, hogy döntésemet, érveimet a zenekar elfogadta. Nem haragból váltunk el, de egyszerűen tovább kellett lépnem. Vannak álmaim, terveim, amit szeretnék megélni, szerencsére ezt elfogadták. Azóta a koncertek alkalmával ugyanolyan vidáman utazunk együtt, visszapörgetjük a nosztalgikus éveket, sok minden eszünkbe jut. Olyan ez most, mint egy kapcsolati gyász, most ebben a fázisban vagyok. Boldogan próbálunk elválni, de vannak benne sírások” – mesélte Heni a Velvetnek.

Fotó: RTL Klub

Az énekesnő már javában szervezi a szólókarrirejét, melyben az alternatív amerikai hip-hop vonalat követi majd.

“Kicsi korom óta hallgatom a nagyon alternatív amerikai hip-hop vonalat – és ez az, amit előadóként is a magaménak érzek. Nem szeretnék beállni a tucat mainstream magyar előadóművészek sorába, mert akkor semmi nem történik. Megpróbálom nagyon erősen követni azt, amit én szeretnék, nem pedig azt, amit egy kiadó vagy menedzsment határoz meg” – fejtette ki a női melleket fogdosó Dér Heni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik