Szórakozás

Harangozó Teri beperli Dér Henit

dér heni (dér heni)
dér heni (dér heni)

A hetven éves énekesnő letiltatta annak a dalnak az ismétlését, amelyben tudtán kívül vokálozott Dér Heninek a Szenes Andrea esten. És ha ez még nem lenne elég, ügyvédhez is fordul.

Többek között az egykor Harangozó Teri által sikerre vitt, Mindenkinek van egy álma című slágerhez is válogatott zenei alapokat Dér Heni, így eshetett meg, hogy Harangozó Teri is vokálozott a fiatal énekesnőnek Szenes Andrea műsorában. A zenei alapokat a tévés asszisztense szolgáltatta Heninek, aki ezúttal rosszul választott. Mindenki sajnálja a történteket, főleg, hogy a tévében is adtak egy kis ízelítőt a dalból.

Fotó: RTL Klub

„Andi asszisztense a húsz dalhoz majdnem száz alapot adott, Terikééhez is több közül választottam ki a megfelelő hangneműt, igazából nem is figyeltem a vokálokra. A legendás előadók, slágerek iránti tiszteletemet fejezi ki, hogy próbálom tovább éltetni őket. Nagyon sajnálom, ha megbántottam a művésznőt. Tanulság, hogy ezentúl ilyesmire is nagyon kell figyelni. Én azonban örülnék, ha hetvenéves koromban a fiatal generáció énekelné a Sugarloaf-nótákat” – mondta a Blikknek Dér Heni.

Harangozó Teri csak annyit közölt a történtekkel kapcsolatban, hogy ügyvédhez fordul.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik