Szórakozás

Rád kacsint a szerencse? Rossz napod lesz? Horoszkóp!

Horoszkóp vasárnapra, hogy jól induljon a jövőhét, s felkészülhessünk a ránk váró megpróbáltatásokra.

Kos

Készítsen költségvetést! Ez az ősz sok új kiadással járhat, talán a saját, talán a gyermekei iskolázása miatt. A tanulás fontos, és nem mindegy, hogy milyen felszereléssel vág bele, milyen körülmények között. Áldozzon rá!

Bika

Regenerálódásra van szüksége. Lehet, hogy már meg is találta a szakembert, aki ebben segítségére lehet. A diétához, léböjtkúrához, vagy sejtmegújító kezeléshez szüksége van szakértelemre. Ma tanácsot kaphat, hol keresse a megfelelő embert.

Ikrek

Ne engedje, hogy kedvese pesszimista hangulata nyomot hagyjon az ön lelkén is! A társkapcsolaton túl is létezik világ: a nap éppoly szépen süt, a madarak csiripelnek és a szőlő még mindig édes. Talán akad valahol valami lágy kenyér is.

Rák

Ne engedje, hogy a féltékenység eluralkodjon a szívén! Ha magába néz, be kell látnia, hogy mindent megtett azért, hogy a kedvese kicsit mással is flörtölgessen. Inkább nyelje le a könnyeit, és hódítsa őt vissza! Könnyen fog menni.

Oroszlán

Legyen ma óvatos, ha vitába keveredik. Könnyen felfedhet olyan titkokat magáról, amikről pedig jobb volna hallgatnia. Ne adjon támadási felületet, inkább ne is mondjon semmit. És a kedvesét is intse inkább hallgatásra!

Szűz

Otthonában vitákra kerülhet sor, de önön múlik, hogy mennyire megy bele. Ha képes felülemelkedni görcsösségén, és mosolyogva elintézi egy legyintéssel a dolgot, az egész napot megmentheti. Legyen ön a nagyvonalú!

Mérleg

Ma a szokásosnál több figyelemben részesíti önt a kedvese. Nem kell mindjárt gyanakodnia, mindez nem azért van, mert takargatni akar valamit. Bízzon benne, valóban őszintén keresi a kedvét. Mulassanak jól!

A többi csillagjegyért kattintson ide!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik