Szórakozás

Bulizással indították a szabadságot a Jóban Rosszban színészei

Idén is egy hatalmas bulival búcsúzott az évadtól a Jóban Rosszban stábja. A négy hetes nyári leállás előtt a TV2 sikersorozatának színészei és munkatársai a stúdió udvarán eresztették ki a gőzt. Volt is mit kipihenni, hiszen heti hat napot forgatott a csapat, hogy a sorozat rajongói igazán izgalmas epizódokat láthassanak a képernyőn.

Többek között Juhász Adri, Fábián Anita, Braghini Rozina, Gesztesi Máté, Baronits Gábor, Seres Dani, Bozsó Péter, Tóth Roland, Kedvek Richárd és Bodor Géza egy hatalmas bulival zárta le a Jóban Rosszban 2012-13-as évadát. Jócskán volt mit megbeszélni a színészeknek és a stábtagoknak és természetesen előkerült egy-két finom ital is a családias hangulatú partin.

„Az utóbbi idők egyik legjobb bulija volt. Őrületes hangulatban telt az este, amit Gazdag Tibiék zenekara csak tovább fokozott, ez a rockos vonal hozzám különösen közel áll. Most pedig belevetem magam a nyaralásba. Biztosan megyek néhány motoros túrára, de a Balaton sem maradhat ki, hiszen nekem az a Riviéra.” – viccelődött Tóth Roland. – „Emellett pedig a szüleimmel is igyekszem majd minél több időt tölteni. Most háttérbe szorítottam a munkát, csak két előadásom lesz, ami kicsit megszakítja majd a kikapcsolódást.” – tette hozzá a sorozat Bodolai Bandija, aki többi férfi kollégájával együtt leginkább Jack bácsi füstös whiskey-jével koccintott az emlékezetes pillanatok felemlegetésekor.

Persze a munka mellett volt más téma is a bulin. Mindenki gratulált Gesztesi Máté eljegyzéséhez és Seres Dani is sokaknak mesélt sérüléséről. A színész egyik szinkronmunkája után lépett szerencsétlenül és esett el, amit karja bánt. A fiúk mellett persze a lányok is jót buliztak.

„Már nagyon ránk fért egy kis lazítás, hiszen mindannyian elfáradtunk. Az évadzáró buli mindig tökéletes alakalom arra, hogy kieresszük a gőzt, és munkán kívül is időt szakítsunk egymásra a kollégákkal.” – mondta Juhász Adri, aki az ízesített finn vodka szerelmese lett a bulin. – „Igazán hálás vagyok az edzőmnek, Borsos Péternek, hiszen neki köszönhetően idén végre bátran vágok neki a bikini-szezonnak. Konkrét terveim még nincsenek, de egy biztos: hosszabb időre hazalátogatok Miskolcra.”  – tette hozzá a színésznő.

A Jóban Rosszban négy hétnyi pihenő után tér vissza a stúdióba, a nézők pedig augusztus 26-tól tudhatják meg, hogyan alakul a csillagkútiak korántsem mindennapi története.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik