Szórakozás

Péter Szabó Szilvit híres divattervező patronálná

Péter Szabó Szilvia (Péter Szabó Szilvia)
Péter Szabó Szilvia (Péter Szabó Szilvia)

Az énekesnő még Londonban szeretett bele a divattervezésbe, ahol egy luxusáruházban dolgozott, munka után pedig a dizájnerek munkáit tanulmányozta.

Péter Szabó Szilvi még nem találta meg ugyan a párját, ám azt mondja, most így is boldog, hiszen olyan dologba vágott bele, ami régi vágya volt: divattervezőnek állt. Most pedig úgy tűnik, világhíres patrónusa akadt Marc Jacobs divattervező személyében.

„Marc azt mondta, hogy küldjünk el neki pár mintát, amiről úgy gondoljuk, hogy a legjobb, és ha úgy gondolja, hogy valamilyen formában passzol a Marc Jacobs koncepcióba, akkor egy-két darabot megcsinálnának” – mesélte Péter Szabó Szilvi, aki a Reflektorban azt is elmondta, vágyik már egy új társra, aki mellett biztonságban érzi magát.

A Hír24 arról faggatta Szilvit, vajon kinek szánja az általa tervezett ruhákat.

„Egyelőre még nem öltöztettem senkit, még csak papíron vannak meg a ruhák. Azt gondolom, inkább az utca emberét öltöztetném, akik szeretik a kicsit extrémebb, de hordható darabokat, amelyek egyszerre nőiesek és szexik. Igazából csak magamat öltöztettem eddig, de az is főleg átalakításról szólt. Remélem, előbb-utóbb minél több emberhez eljutnak majd a ruháim” – mesélte a Hír24-nek Péter Szabó Szilvi, aki azt is hozzátette, a mikrofont azért nem cserélné le a varrógépre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik