Szórakozás

A poklok poklát járta meg Péter Szabó Szilvi

peter-szabo-szilvia(430x286)(1).jpg (péter szabó szilvia)
peter-szabo-szilvia(430x286)(1).jpg (péter szabó szilvia)

Három esztendő kellett ahhoz, hogy beforrjanak a sebek, és elég erősnek érezze magát, hogy önállóan visszatérjen a popiparba. Nem volt egyszerű az újrakezdés, hiszen Péter Szabó Szilvi évekig egy embertől függött érzelmileg és szakmailag egyaránt, élettársától, aki a NOX menedzsere is volt egyben.

Szilvi most a Story magazinban emlékszik vissza szerelmére és a fájdalmas szakításra.  “Sosem terveztem, hogy egy családos férfibe fogok beleszereti, de így alakult. Sokat küzdöttünk az érzéseink ellen, mire felvállaltuk a kapcsolatunkat. Három évig a legnagyobb szerelemben éltünk. Aztán egyik reggel teljesen váratlanul közölte velem, hogy úgy döntött, elhagy, és visszamegy a gyerekeihez. Azt mondta, nem velem van a baj, egyszerűen csak így döntött. Semmi jelét nem mutatta előtte, hogy valami baj lenne közöttünk” – mesélte.


“Amikor kimondta a végszót úgy ért, mint derült égből villámcsapás, mégsem hisztiztem. Próbáltam higgadt maradni, de belül abban a pillanatban valami meghalt bennem…” – vallja az énekesnő.

Szilvit a szakítás nem csupán lelkileg, de fizikailag is megviselte. „Két hónap sem telt el, és csont és bőr lettem. Felemésztett a veszteséggel járó fájdalom, ijesztően néztem ki. Sem aludni, sem pedig enni nem bírtam. Végül már kezdtem magamtól megijedni, hiszen képtelen voltak kitörölni a fejemből, minden rá emlékeztetett. Ha beültem egy kávézóba, ő jutott eszembe, ha sétáltam, akkor is. Ez így nem mehetett tovább… El kellett menekülnöm, az országból is” – mesélte Szilvi, és hozzátette, még ma is elszomorodik néha, de már készen áll egy új szerelemre és nagyon vágyik egy kisbabára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik