Szórakozás

Orbán Viktor oklevelével együtt temették el Ilonka nénit

temetői kereszt (kereszt, temető, )
temetői kereszt (kereszt, temető, )

Orbán Viktor miniszterelnök köszöntő sorait is felolvasták a mórahalmi Ilonka néni temetésén. A polgámester azt mondja, hogy az idős asszony kérése volt ez a halála előtt.

A 90. születésnapjukat betöltő idős emberek a miniszterelnöktől oklevelet kapnak egy szerény pénzösszeggel kiegészítve, így a mórahalmi Ilonka néni is nagyon várta már Orbán Viktor küldeményét – állítja Nógrádi Zoltán, Mórahalom fideszes polgármestere, aki egyben a körzet országgyűlési képviselője is. Az idős asszony azonban két nappal a születésnapja előtt váratlanul meghalt, így már nem olvashatta a miniszterelnök köszöntő sorait.

Nógrádi azt mondja, azért olvasta fel az időközben megérkezett oklevél szövegét, mert Ilonka néni ezt kérte. A temetésen egyébként a szertartást celebráló pap kérte fel a polgármestert, hogy mondja el Orbán Viktor köszöntő sorait. A pap beszédében kitért arra is, hogy Ilonka néni sajnos keveset járt az utóbbi években a városban, így nem láthatta, mennyit szépült a település mostanában. A temetési szertartás végén Ilonka néni koporsójára tették Orbán Viktor levelét és a hozzátartozók virágaival együtt elhantolták azt is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik