Szórakozás

Pelenkában rohangált a Barátok közt szereplője

lee henrik (lee henrik, )
lee henrik (lee henrik, )

Vietnami hobbirapper debütált a Barátok köztben. A fiatalembert a videoklipje alapján nézték ki maguknak a sorozat készítői.

Sokoldalú művésznek tartja magát Lee Henrik, aki a Barátok köztben debütált a nagyközönség előtt: vele próbálta a sorozat Bokros Lindája féltékennyé tenni kedvesét. A fiatalemberre a „Piaci sárkány” című klipje miatt figyeltek fel a sorozat készítői. Ebben egyébként egy pelenkában rohangálja végig Budapestet a vietnami hobbirapper, aki szumós szeretett volna lenni a klipben, de ezt senki nem vette észre.

„A szumósokra akartam utalni, tudom, nem jól sikerült. Az RTL Klubban azonban szerencsére nem sokan tudnak erről, szóval egyelőre nem cikiztek miatta. Tizenhat éves korom óta utcazenészként próbáltam boldogulni. Nem titok, szerettem volna, ha elismerik a művészetem: zenélek, festek, sokoldalúnak tartom magam. A nagy áttörést a Piaci sárkány című klipem hozta meg. Meglátták a Barátok közt készítői, és behívtak egy meghallgatásra, és megfeleltem. Paródiának szántam a számot, azokat az előítéleteket dolgoztuk fel benne, amelyek az ázsiaiakkal szemben élnek” – magyarázta Henrik a Borsnak.

Kövess minket a Twitteren is!

Sőt, már a Tumblren is megtalálsz minket!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik