Szórakozás

Eljegyezték a Barátok közt új szereplőjét

Pataki Szilvia (Pataki Szilvia)
Pataki Szilvia (Pataki Szilvia)

Az RTL sorozatának Bárány Enikőjét alakító Pataki Szilvia kezét négy hónappal ezelőtt kérte meg tíz évvel idősebb párja.

A való életben Szilvi jóval szerencsésebbnek mondhatja magát, mint a Barátok köztben, ugyanis már egy éve boldog párkapcsolatban él, sőt nemrégiben gyűrűt is húztak az ujjára. A színésznő és hangmérnökként dolgozó szerelme, Juhos Gábor közösen meséltek a Reflektor magazinnak megismerkedésükről.

„Mind a ketten éppencsak hogy ott voltunk. Márminthogy teljesen máshol lettünk volna, és a sors valahogy úgy hozta, hogy az utolsó pillanatban beestem…” – kezdi el mosolygósan Szilvi.

Másnap már a férfi családjának nyaralójába mentek, ahol közösen töltöttek el néhány napot. Attól a pillanattól kezdve már összetartozónak érezték magukat. A korkülönbség jelentős köztük, de őket ez egyáltalán nem zavarja, Szilvi szerint nem ez határozza meg, hogy egy kapcsolatban hogyan tudnak együttműködni a felek. Az egymáshoz fűződő viszonyuk olyan rövid idő alatt elmélyült, hogy Gábor karácsonykor elérkezettnek látta az időt, hogy megkérje Szilvi kezét. Ahogy ő mondja, nem volt benne kérdés, hogy megtegye-e


Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik